Tjäreborg Anu Niemelä

Anu Niemelä

Tjäreborg

Anu Niemelä siirtyy maajohtajaksi Tjäreborgin talousjohtajan paikalta. Anu on toiminut Tjäreborgin talousjohtajana vuodesta 2015 lähtien. Maajohtajana hän aloittaa 1.10.2017. Anu on työskennellyt aiemmin muun muassa Volvon ja Top-Sportin talouspäällikkönä.

Anu jatkaa maajohtajan toimen lisäksi Tjäreborgin talousjohtajana. Hän on toiminut Tjäreborgin talousjohtajan työn ohella Thomas Cook Northern Europen markkinointiorganisaation talousvastaavana. Anulla on ymmärrystä pohjoismaisen organisaation markkinoinnillisista haasteista ja vankkaa taloushallinnon osaamista useilta eri aloilta.

 

Aviareps Tapani Kauhanen

Tapani Kauhanen

Aviareps

Tapani Kauhanen on aloittanut Aviarepsillä nimikkeellä General Manager Nordics asemapaikkanaan Tukholma. Hän on työskennellyt yhtiössä myös aiemmin vuosina 1999-2002. Sitä ennen hän on työskennellyt Ruotsissa mm. KLM:llä ja viimeksi Viking Linellä. Kauhanen vastaa Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin GSA-kumppaneiden myynnistä ja markkinoinnista sekä PR-toiminnoista.
Aviareps edustuksia Suomessa ovat
Air Europa, Air Madagascar, Air Namibia, Air TahitiNui, Avianca, Azerbaijan Airlines, Azul, Bangkok Airways, China Southern, Condor, Malaysia Airlines, Oman Air, Primera Air, Royal Jordanian, SunExpress, Xiamenair ja Marriott Hotels.

 

Atlantic Link Frederik

Frederik Andreasson

Atlantic Link/Kimpton Hotels

Atlantic Link on nimittänyt Frederik Andreassonin (26) Kimpton Hotelsien edustajaksi Suomeen ja Skandinaviaan.
Hän on aiemmin työskennellyt mm. oppaana ja viimeksi myynnin parissa kokous- ja tapahtumaosastolla kööpenhaminalaisessa liikematkatoimistossa.
Yhteystiedot: fa@atlanticlink.net, puh. +45 5142 8636

Kimmo Mäki

Kimmo Mäki

Finavia

Lentoasemayhtiö Finavian Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Kimmo Mäki, 43. Hän aloittaa tehtävässään 1. tammikuuta 2018.

Kimmo Mäellä on laaja kokemus palvelu- ja logistiikka-alalta. Hän on toiminut viimeiset kuusi vuotta Helsingin Satama Oy:n toimitusjohtajana. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa Steveco Oy:n ja Stockmann Oyj:n palveluksessa.

– Kimmo Mäellä on vahva kokemus palveluliiketoiminnan johtamisesta ja suurinvestointien menestyksellisestä läpiviennistä. Finavian tulos on huipputasolla, lentoliikenne on voimakkaassa kasvussa ja Helsinki-Vantaalla on menossa yhtiön historian suurin investointiohjelma. Uskon, että Mäen johdolla voimme kehittää Finaviaa yhä asiakaskeskeisemmäksi ja varmistaa yhtiön kannattava kasvu myös jatkossa, sanoo Finavian hallituksen puheenjohtaja Harri Sailas.

– On hienoa päästä työskentelemään Suomen kilpailukyvyn ja saavutettavuuden kannalta merkittävään yritykseen. Odotan innolla, että pääsen kehittämään Finavian ja lentoasemien palveluita. Luotettava ja asiakaslähtöinen toimintatapa, vastuullinen ote ja osaava henkilökunta ovat jatkossakin yhtiön menestyksen kulmakiviä, sanoo Mäki.

Toimitusjohtajan palkitsemisessa noudatetaan valtio-omistajan ohjeita. Uuden toimitusjohtajan kuukausipalkka on 26 000 euroa. Hänen eläke-etuutensa ja -ikänsä määräytyvät työntekijän eläkelain mukaan.

Finavian nykyinen toimitusjohtaja Kari Savolainen, 63, jatkaa johdon neuvonantajana ja jää eläkkeelle ensi vuonna.

Kon-Tiki Arja Kuosmanen

Arja Kuosmanen

Kon-Tiki Tours

Arja Kuosmanen on nimitetty myyntipäälliköksi kotimaiseen, yksityiseen erikoismatkatoimisto Kon-Tiki Toursiin. Arjalla on monipuolinen kokemus liikematkojen ja tapahtumien järjestämisestä sekä vapaa-ajan ryhmämatkojen räätälöinnistä. Arja asuu ja työskentelee pääkaupunkiseudulla ja osittain myös Mikkelin alueella, joten nyt Kon-Tiki Tours palvelee henkilökohtaisesti ryhmänkerääjiä myös Itä-Suomessa.

Simen Opsahl

RCL Cruises Ltd Nordic

Simen Opsahl on nimitetty Head of Sales -tehtävään RCL Cruises Ltd Nordiciin 1.8.2017.
Opsahlilla on 9 vuoden kokemus erilaisista johto- ja myyntitehtävistä Royal Caribbean Cruisesilla sekä aikaisempaa kokemusta myös muualta matkailualalta, kuten Globetrotter (Thomas Cook) ja Wikstrøm Reiser.
Uudessa asemassaan hän on vastuussa Royal Caribbean International, Celebrity
Cruises ja Azamara Club Cruises brändien myynnistä. Hän johtaa koko
pohjoismaiden myyntitiimiä, jonka rakenne pysyy muuten ennallaan.

Lisätietoja: Simen Opsahl, puh. +47 990 26 802, e-mail: sopsahl@rccl.com, tai GM
RCL Nordic, Mats Jacobsson, e-mail: mjacobsson@rccl.com

Marriott Ville Marjamäki

Ville Marjamäki

Aviareps

Aviarepsin uutena Marriott International myyntipäällikkönä aloitti 7.8. (Sales Manager, Global Sales Finland) Ville Marjamäki. Ville on monille alan ihmisille jo tuttu mm. KLM/Air France ajoilta. Ville on ehtinyt hankkimaan kokemusta myös myyntipuolelta messu- ja sisustusalalta. Villen tavoittaa sähköpostilla: Ville.Marjamaki@marriottnordicgsa.com
Aiemmin Marriottia hoitanut Kiki Koskinen keskittyy Aviarepsin maajohtajuuteen ja vastaa yhdessä myyntipäällikkö Kristina Laakin kanssa seuraavista asiakkuuksista: Bangkok Airways, Malaysia Airlines, SunExpress, China Southern, Expedia TAAP, Air Namibia, Royal Jordanian ja Primera Air.

unnamed

Klaus Ek

Original Sokos Hotel Viru

Klaus Ek on nimitetty 21.6.2017 alkaen AS Sokotelin toimitusjohtajaksi ja Original Sokos Hotel Virun hotellinjohtajaksi Tallinnaan. Klaus siirtyy uuteen rooliin Radisson Blu Royal & Aleksanteri Hotellien General Manager tehtävistä.

X