Aasia ja Australia

Täältä voit lukea kohdejuttumme Aasiasta ja Australiasta. Travel Pro Specialsin alta löydät erikoistarjouksia alan ammattilaisille ja sivun alaosasta löydät alueen uutisia.

Kohteet Aasia ja Australia

Katso kaikki  

Travel Pro Specials

Katso kaikki  

Articles

Find More  

Suomi ITB Chinan partnermaana

Kiinan Shanghaissa 16-18. toukokuuta järjestettävän ITB Chinan partnermaana on tänä vuonna Suomi. Suomi on mukana sponsoroimassa avajaisillallista, jonne odotetaan kuuttasataa vierasta. Messujen aikana Suomi järjestää useita tapahtumia, mm. networking-tilaisuuden avajaisiltana 16.5. Sinne odotetaan noin kolmeasataa osallistujaa. Suomesta messuille lähtee lähes 50 hengen delegaatio. Kiinalaisten matkustajien määrä Suomessa on noussut yli 30 % ja viime vuonna kiinalaisten yöpymisiä laskettiin olleen jo …

Continue reading  

Meremme tukehtuvat muoviin

Samalla kun Suomessa puhutaan muoviverosta, maailmalla on kauhisteltu brittiläisen Rich Hornerin kuvaamaa videota Balin edustalla. Videossa Rich sukeltaa muovimeressä, missä kaloja ei enää juuri erota. Video on kuvattu noin 20 kilometrin päässä Balin etelärannikolla. Indonesian sanotaan olevan yksi pahimmista muovisaasteen tuottajista. Maailman meriin ajautuu vuosittain hirvittäviä määriä muovijätettä ja sitä kautta ruokaketjussa myös ihmisiin. Katso video.

Continue reading  

Bangkokissa pahoja saasteongelmia

  Bangkokissa on jo useiden viikkojen ajan kärsitty saastepilvestä, joka pysyy tiukasti kaupungin päällä. Saastepitoisuudet ovat yli suositellun rajan ja pienten lasten ja mm. astmapotilaiden on suositeltu pysyvän sisätiloissa. Thaimaan viranomaiset ovat yrittäneet kastella ilmaa ja pestä katuja lieventääkseen ongelmaa. Nyt odotetaan sadetta, jotta ilma puhdistuisi.

Continue reading  
X