AVIAREPS logo JPG

Tourism Authority of Thailand

Thaimaan edustus Aviarepsille

Tourism Authority of Thailand (TAT) on nimittänyt Aviarepsin uudeksi edustajakseen Suomeen ja Baltiaan.

Thaimaan asioita Suomessa hoitavat Aviarepsin Kiki Koskinen ja Kristina Laak. Heidän lisäkseen Aviarepsin Tukholman toimisto auttaa tarvittaessa.

Aviareps Suomi: saleshel@aviareps.com

Ari Huuskonen

Ari Huuskonen

Olympia Kaukomatkatoimisto

Olympia Kaukomatkatoimiston ammattitaitoisen tiimin vahvistukseksi on kutsuttu johtoryhmän jäseneksi ja uuteen kehitysjohtajan tehtävään 4.12.2017 alkaen Ari Huuskonen (52). Olympiaan Ari siirtyy Primera Travel Groupin Matkavekasta.

”Olen iloinen että Ari liittyi joukkoomme. Hänellä on vankka 30-vuotinen työhistoria ja kokemustausta monenlaisista vapaa-ajan matkustuksen asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävistä. Arilla on kokemusta niin laadunvalvonnasta, asiakassuhteista ja poikkeustilahallinnasta kuin matkailun lainsäädännön suunnittelusta ja soveltamisesta. Ari tunnetaan alalla rauhallisena asiantuntijana ja empaattisena kollegana”,  kertoo Olympian toimitusjohtaja Matti Palermaa.

Onnistuminen ei synny itsestään tai sattumalta vaan se ansaitaan määrätietoisella koko organisaation yhteisellä pitkän tähtäimen kehitystyöllä.  Haluamme panostaa organisaation vahvuuteen vakinaistamalla määräaikaisuuksia ja avaamalla yhden täysin uuden tehtävän.  On tärkeää turvata Olympian vahvuus ja kilpailukyky myös tulevaisuudessa, linjaa Palermaa.

Olen erittäin iloinen ja kiitollinen ainutlaatuisesta tilaisuudesta päästä mukaan Olympian kaltaisen menestystarinan luomiseen. Olympian pitkä historia ja arvostettu brändi korkea­laatuisine tuotteineen on vaalimisen arvoista. Tunnen sekä ylpeyttä että nöyryyttä saadessani liittyä Olympian todella kokeneiden ammattilaisten mukavaan joukkoon”, iloitsee Ari Huuskonen.

Ville Haapasaari_Helsingin Satama

Ville Haapasaari

Helsingin Satama Oy

Helsingin Satama Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty maa- ja metsätieteen maisteri Ville Haapasaari, 46.

Viime vuosien ajan Haapasaari on vetänyt Helsinki-Vantaan lentokentän liiketoimintaa erinomaisella menestyksellä. Sitä ennen hän toimi yhteensä 14 vuoden ajan Finnlinesilla mm. liikennejohtajan ja myyntijohtajan tehtävissä. Aiemmin Haapasaari on työskennellyt mm. metsäteollisuuden kuljetusten parissa.

“Uudella toimitusjohtajalla on tehtävään kova palo ja taustallaan paitsi meriliikenteen osaamista, myös todella vakuuttavat tulokset lentokentän johtamisesta. Hän hallitsee kokemuksensa ansiosta erinomaisesti niin public-private -yhteistyön, asiakasrajapinnat kuin isot investoinnitkin”, kertoo sataman hallituksen puheenjohtaja Matti Parpala toimitusjohtajan valintaan vaikuttaneista seikoista.

“Lentoaseman ja sataman liiketoiminnassa näen paljon yhtäläisyyttä. Kokemukseni tuo hyviä lähtökohtia mm. palveluvalikoiman ja matkustajakokemuksen kehittämiseen satamassa. Samalla palaan tuttuun toimintaympäristöön”, Haapasaari kertoo.

Haapasaari aloittaa Helsingin sataman toimitusjohtajana myöhemmin tarkennettavana ajankohtana keväällä.

Primehotels-Timo-Peitsalo

Tomi Peitsalo

Primehotels

Tomi Peitsalo, 54, on nimitetty Primehotels Oy:n toimitusjohtajaksi.

Peitsalolla on mittava kokemus hotellialan johtotehtävistä niin Suomesta kuin kansainvälisestikin. Hän uransa varrella toiminut Arctia-, Scandic- ja Hilton-ketjujen hotellinjohtajana sekä vastannut Palace Kämp -hotellien liiketoiminnasta.

Viime vuodet Peitsalo on toiminut SOK:n kansainvälisten hotelliliiketoimintojen johtajan tehtävissä. SOK:lla hän on vastannut muiden muassa Radisson Blu Suomi -ketjun, Pietarin ja Tallinnan Sokos-hotellien toiminnasta sekä eri kehityshankkeista, kuten Solo Sokos Hotel Torni Tampereen kehittämisestä, konseptoinnista ja lanseerauksesta.

Primehotelsilla Tomi Peitsalon tehtäväkenttä tähtää hotellikonsernin liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinaosuuden kasvattamiseen.

Peitsalo on aloittanut tehtävässään 1.10.2017.

Matkavekka Tiina Saari

Tiina Saari

Matkavekka                                            

Matkavekan kaupalliseksi johtajaksi on 13.10. nimitetty FM Tiina Saari. Hän on toiminut viimeksi kuluneet kaksi vuotta Matkavekan tuotantojohtajana. Saari on aloittanut matkailu-uransa Aurinkomatkojen oppaana ja kohdepäällikkönä, toimien mm. Shanghaissa ja Roomassa. Suomeen palattuaan hän toimi Aurinkomatkoilla mm. tuotantotehtävissä, sopimusneuvottelijana sekä operointi-tiimin esimiehenä. Matkavekalle hän siirtyi vuonna 2015.
Matkavekan toimitusjohtaja vaihtui 13.10., kun Primera A/S:n toimitusjohtaja Peter Hornshojista tuli myös Suomen toimitusjohtaja.
Minna Tuorila, joka on ollut yhtiön palveluksessa viisi vuotta, joista viimeiset kaksi vuotta toimitusjohtajana, on jättänyt tehtävänsä.

CWT Nordic Sanna Raiskio

Sanna Raiskio

CWT Nordic ja CWT Finland 

CWT:n pohjoismainen johtotiimi on saanut lisää suomalaista vahvistusta kun Sanna Raiskio nimettiin maaliskuussa 2017 pohjoismaiden henkilöstöjohtajaksi, HR Director ja Peter Svensson elokuussa 2017 pohjoismaiden talousjohtajaksi, CFO Nordic. Jo aiemmin CWT:n pohjoismaisessa johtoryhmässä on Suomesta ollut mukana Jari Oinonen, Senior Director, Sales.
Sanna, Peter ja Jari ovat myös CWT Finland Oy:n operatiivisessa johtoryhmässä ja heidän lisäkseen tiimiin kuuluvat: Hannu Kallio, Director, Business Process Engineering, Kai Paroma, Manager, Supplier Management and Leisure Travel, Monica Sjöberg-Hakala, Head of Program Management, Katjuska Taht, Director Traveler Services, Johanna Tyynelä, Nordic Marketing Manager ja Katriina Tammi, Operations Manager, CWT Meetings & Events. Katriina on aloittanut CWT:ssä elokuussa 2017.

Royal Caribbean Perttu Kykkänen

Perttu Kykkänen

Royal Caribbean International

Perttu Kykkänen on nimitetty 1.12. alkaen Mari Suihkon äitiysloman sijaiseksi. Perttu vaihtaa risteilybisnekseen hotellipuolelta. Hän on työskennellyt lukuisissa hotellialan työtehtävissä, joista viimeisin oli projektipäällikön tehtävä Kämp Collection Hotels Oy:ssä.

Europcar Tomi Lang

Tomi Lang

Europcar

KTM Tomi Lang on nimitetty Europcarin tulos-ja esimiesvastuulliseksi myyntipäälliköksi sekä johtoryhmän jäseneksi 15.11. Hän vastaa Europcarin Suomen myynnistä ja markkinoinnista. Tomi Langilla on yli 17 vuoden kokemus palveluiden myynnistä suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille. Ennen Europcarille siirtymistä hän on työskennellyt muun muassa useissa myynnin johtamiseen, asiakkuuksien hoitoon sekä palveluiden kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

JarkkoKonttinen

Jarkko Konttinen

Milton Creative

Jarkko Konttinen (MBA) siirtyy Miltton-ryhmän markkinointiin keskittyneen Miltton Creativen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi.
Konttisella on pitkä kokemus kansainvälisestä markkinoinnista ja hän on toiminut urallaan Finnairin markkinointijohtajana, tuotejohtajana, asiakaskokemusjohtajana sekä liiketoimintajohtajana. Lisäksi Konttinen on toiminut Visit Finlandin ja Finland Promotion Boardin johtoryhmissä sekä oneworld -allianssin markkinointijohdossa.

“Olemme tehneet Jarkon kanssa pitkään yhteistyötä ja seuranneet ihaillen sitä dynaamisuutta ja ammattimaisuutta, jolla hän on luotsannut Finnairin brändin sekä asiakaskokemuksen rakentamista. On harvinaista, että näin kokenut osaaja siirtyy asiakkaan puolelta toimistomaailmaan, joten olemme Jarkon mukaan saamisesta todella innoissamme”, sanoo Miltton Groupin varatoimitusjohtaja Fredrik Heinonen.

”Milttonin kasvu ja koko markkinointiviestintäkentän haastaminen on ollut vakuuttavaa. Olen innolla mukana rakentamassa Milttonista uudenlaista kansainvälistä merkityksellisen markkinointiviestinnän taloa, jossa terävä asiakasymmärrys sekä palvelumuotoilu ja -innovaatiot ovat vahvasti huomioituna. Tulemme hakemaan voimakasta kasvua ja laajentamaan palveluitamme seuraavien vuosien aikana entisestään”, kertoo Konttinen.

Miltton Creative perustettiin vuonna 2014, jonka jälkeen se on kasvanut ja onnistunut luomaan suomalaiseen markkinointiviestintäkenttään uudenlaisen tavan tehdä merkityksellistä ja tuloksellista markkinointiviestintää. Samalla Miltton-ryhmä on investoinut voimakkaasti liiketoimintansa kasvattamiseen laajentamalla palveluvalikoimaansa ja rekrytoimalla huippuammattilaisia yhteiskunnan eri osa-alueilta. Olli Sirén jatkaa Milttonilla osakkaana ja ottaa entistä laajemman roolin Miltton-ryhmän integroitujen markkinointiviestintäkonseptien kehittämisessä.

Apollomatkat Kimmo Rasimus

Kimmo Rasimus

Apollomatkat

Kimmo Rasimus on valittu Apollomatkojen uudeksi Sales Directoriksi. Rasimuksen tausta on matkailualalla, ja hänellä on vankka kokemus charterkentästä Suomessa. Viimeksi hän on työskennellyt Primera Holidaysilla Product Managerina, ja ennen sitä hän on muun muassa vastannut markkinointi- & myyntitiimeistä.
Kimmo Rasimus aloitti Tuomas Luukkosen seuraajana 2.10.

SOK Petri Schaaf

Petri Schaaf

Sokotel

Petri Schaaf on nimitetty Pietarin hotelliyhtiön, OOO Sokotelin toimitusjohtajaksi 1.10. alkaen. Roolissaan Petri vastaa Pietarin Sokos Hotellien liiketoiminnasta ja kaupallisista kehityshankkeista.

SOK Timo Vepsäläinen

Timo Vepsäläinen

Sokotel

Timo Vepsäläinen on nimitetty SOK:n kansainvälisen hotelliliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi 1.11. alkaen. Roolissaan Timo vastaa Suomen Radisson Blu Hotellien, Pietarin sekä Tallinnan Sokos Hotellien liiketoiminnan ohjauksesta ja kehityksestä.
Timo siirtyy tehtävään Primehotels Oy toimitusjohtajan tehtävistä.

Tjäreborg Anu Niemelä

Anu Niemelä

Tjäreborg

Anu Niemelä siirtyy maajohtajaksi Tjäreborgin talousjohtajan paikalta. Anu on toiminut Tjäreborgin talousjohtajana vuodesta 2015 lähtien. Maajohtajana hän aloittaa 1.10.2017. Anu on työskennellyt aiemmin muun muassa Volvon ja Top-Sportin talouspäällikkönä.

Anu jatkaa maajohtajan toimen lisäksi Tjäreborgin talousjohtajana. Hän on toiminut Tjäreborgin talousjohtajan työn ohella Thomas Cook Northern Europen markkinointiorganisaation talousvastaavana. Anulla on ymmärrystä pohjoismaisen organisaation markkinoinnillisista haasteista ja vankkaa taloushallinnon osaamista useilta eri aloilta.

Aviareps Tapani Kauhanen

Tapani Kauhanen

Aviareps

Tapani Kauhanen on aloittanut Aviarepsillä nimikkeellä General Manager Nordics asemapaikkanaan Tukholma. Hän on työskennellyt yhtiössä myös aiemmin vuosina 1999-2002. Sitä ennen hän on työskennellyt Ruotsissa mm. KLM:llä ja viimeksi Viking Linellä. Kauhanen vastaa Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin GSA-kumppaneiden myynnistä ja markkinoinnista sekä PR-toiminnoista.
Aviareps edustuksia Suomessa ovat
Air Europa, Air Madagascar, Air Namibia, Air TahitiNui, Avianca, Azerbaijan Airlines, Azul, Bangkok Airways, China Southern, Condor, Malaysia Airlines, Oman Air, Primera Air, Royal Jordanian, SunExpress, Xiamenair ja Marriott Hotels.

 

Atlantic Link Frederik

Frederik Andreasson

Atlantic Link/Kimpton Hotels

Atlantic Link on nimittänyt Frederik Andreassonin (26) Kimpton Hotelsien edustajaksi Suomeen ja Skandinaviaan.
Hän on aiemmin työskennellyt mm. oppaana ja viimeksi myynnin parissa kokous- ja tapahtumaosastolla kööpenhaminalaisessa liikematkatoimistossa.
Yhteystiedot: fa@atlanticlink.net, puh. +45 5142 8636

Kimmo Mäki

Kimmo Mäki

Finavia

Lentoasemayhtiö Finavian Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Kimmo Mäki, 43. Hän aloittaa tehtävässään 1. tammikuuta 2018.

Kimmo Mäellä on laaja kokemus palvelu- ja logistiikka-alalta. Hän on toiminut viimeiset kuusi vuotta Helsingin Satama Oy:n toimitusjohtajana. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa Steveco Oy:n ja Stockmann Oyj:n palveluksessa.

– Kimmo Mäellä on vahva kokemus palveluliiketoiminnan johtamisesta ja suurinvestointien menestyksellisestä läpiviennistä. Finavian tulos on huipputasolla, lentoliikenne on voimakkaassa kasvussa ja Helsinki-Vantaalla on menossa yhtiön historian suurin investointiohjelma. Uskon, että Mäen johdolla voimme kehittää Finaviaa yhä asiakaskeskeisemmäksi ja varmistaa yhtiön kannattava kasvu myös jatkossa, sanoo Finavian hallituksen puheenjohtaja Harri Sailas.

– On hienoa päästä työskentelemään Suomen kilpailukyvyn ja saavutettavuuden kannalta merkittävään yritykseen. Odotan innolla, että pääsen kehittämään Finavian ja lentoasemien palveluita. Luotettava ja asiakaslähtöinen toimintatapa, vastuullinen ote ja osaava henkilökunta ovat jatkossakin yhtiön menestyksen kulmakiviä, sanoo Mäki.

Toimitusjohtajan palkitsemisessa noudatetaan valtio-omistajan ohjeita. Uuden toimitusjohtajan kuukausipalkka on 26 000 euroa. Hänen eläke-etuutensa ja -ikänsä määräytyvät työntekijän eläkelain mukaan.

Finavian nykyinen toimitusjohtaja Kari Savolainen, 63, jatkaa johdon neuvonantajana ja jää eläkkeelle ensi vuonna.

Kon-Tiki Arja Kuosmanen

Arja Kuosmanen

Kon-Tiki Tours

Arja Kuosmanen on nimitetty myyntipäälliköksi kotimaiseen, yksityiseen erikoismatkatoimisto Kon-Tiki Toursiin. Arjalla on monipuolinen kokemus liikematkojen ja tapahtumien järjestämisestä sekä vapaa-ajan ryhmämatkojen räätälöinnistä. Arja asuu ja työskentelee pääkaupunkiseudulla ja osittain myös Mikkelin alueella, joten nyt Kon-Tiki Tours palvelee henkilökohtaisesti ryhmänkerääjiä myös Itä-Suomessa.

Simen Opsahl

RCL Cruises Ltd Nordic

Simen Opsahl on nimitetty Head of Sales -tehtävään RCL Cruises Ltd Nordiciin 1.8.2017.
Opsahlilla on 9 vuoden kokemus erilaisista johto- ja myyntitehtävistä Royal Caribbean Cruisesilla sekä aikaisempaa kokemusta myös muualta matkailualalta, kuten Globetrotter (Thomas Cook) ja Wikstrøm Reiser.
Uudessa asemassaan hän on vastuussa Royal Caribbean International, Celebrity
Cruises ja Azamara Club Cruises brändien myynnistä. Hän johtaa koko
pohjoismaiden myyntitiimiä, jonka rakenne pysyy muuten ennallaan.

Lisätietoja: Simen Opsahl, puh. +47 990 26 802, e-mail: sopsahl@rccl.com, tai GM
RCL Nordic, Mats Jacobsson, e-mail: mjacobsson@rccl.com

Marriott Ville Marjamäki

Ville Marjamäki

Aviareps

Aviarepsin uutena Marriott International myyntipäällikkönä aloitti 7.8. (Sales Manager, Global Sales Finland) Ville Marjamäki. Ville on monille alan ihmisille jo tuttu mm. KLM/Air France ajoilta. Ville on ehtinyt hankkimaan kokemusta myös myyntipuolelta messu- ja sisustusalalta. Villen tavoittaa sähköpostilla: Ville.Marjamaki@marriottnordicgsa.com
Aiemmin Marriottia hoitanut Kiki Koskinen keskittyy Aviarepsin maajohtajuuteen ja vastaa yhdessä myyntipäällikkö Kristina Laakin kanssa seuraavista asiakkuuksista: Bangkok Airways, Malaysia Airlines, SunExpress, China Southern, Expedia TAAP, Air Namibia, Royal Jordanian ja Primera Air.

unnamed

Klaus Ek

Original Sokos Hotel Viru

Klaus Ek on nimitetty 21.6.2017 alkaen AS Sokotelin toimitusjohtajaksi ja Original Sokos Hotel Virun hotellinjohtajaksi Tallinnaan. Klaus siirtyy uuteen rooliin Radisson Blu Royal & Aleksanteri Hotellien General Manager tehtävistä.

X